9x doen met vakantiefoto’s

Door  |  3 reacties

Sinds de komst van de digitale camera’s verdwijnen steeds meer foto’s op harde schijven of in de cloud, afdrukken gebeurt steeds minder. Zonde, want je kunt hartstikke leuke dingen doen met vakantiefoto’s. We geven je negen toffe ideeën.

Vroeger was je spaarzaam met foto’s maken: zo’n rolletje van 36 was snel vol. Thuis liet je de paar rolletjes die je had afdrukken en dan maakte je er een mooi album van. Anno 2014 leg je je camera aan je computer zodra je thuis komt en pomp je alles over. Je maakt je vrienden even jaloers op Facebook met de meest helderblauwe zeeën en foto’s van zalige cocktails. En dan…?

Nou, dan maak je er een album van, of toffe herinneringskistjes. Of een collage van polaroidfoto’s. Er zijn zoveel dingen die je kunt doen met vakantiefoto’s. Wij geven je negen ideeën zodat jij de komende jaren niet meer op zoek hoeft te gaan naar de leukste mogelijkheden.

9x doen met vakantiefoto's

Dit kun je doen met vakantiefoto’s

1. Mocht je geen zin en tijd hebben om foto’s in te plakken of een digitaal album te maken, druk dan gewoon je foto’s af en bewaar ze in houten kistjes. Als je ze leuk schildert en de naam op de zijkant zet – zoals bij dit voorbeeld van Martha Stewart – staat het ook nog eens heel leuk!

2. Met dit reisdagboek begin je al online tijdens je reis zelf. Je houdt je verhalen bij, voegt foto’s toe en laat je familie & vriendin vanaf huis meegenieten. Eenmaal thuisgekomen bestel je met één druk op de knop een exemplaar van jouw persoonlijke reisdagboek. Maak kennis met Travel Diaries!

3. Maak van elke reis een fotokastje. Stop hier je favoriete foto’s in. Of ansichtkaarten en kleine platte souvenirs. Misschien een beetje Caribisch zand? Je koopt dit fotokastje voor € 12,95 bij HEMA.

4. Moeite met wegdromen en geniet je graag nog even verder van het mooie uitzicht dat je tijdens je vakantie had? Laat fotobehang maken van je mooiste vakantiefoto.

5. Een eyecatcher in je woonkamer: deze fotolamp waar je je twaalf mooiste foto’s in kunt stoppen. Her te gebruiken na elke vakantie.

6. Pin je mooiste vakantiefoto’s vast aan deze wereldkaart. In één oogopslag zie je waar je allemaal bent geweest én hoe leuk het wel niet was.

7. Laat jij jouw camera thuis tijdens vakantie, maar plaats je enorm veel foto’s op Instagram? Kijk dan eens op Fabstagram. Daar vind je de leukste Instagram-fotoproducten. Wat dacht je van deze geweldige notitieblokjes?

8. Het hele jaar door genieten van je twaalf favoriete vakantiefoto’s? Dat kan met deze houten clipboard-kalender.

9. Wil je graag een mooie foto aan de muur, maar kun je niet kiezen uit al die mooie vakantiefoto’s? Maak een IXXI, je kunt zoveel foto’s gebruiken als je wilt.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

3 reacties

 1. Annika

  6 augustus 2014 at 20:27

  Ik heb voor mijn verjaardag mijn reisfoto’s geprint gekregen met IXXI. Nog niet binnen maar ben erg benieuwd hoe het er straks uitziet!

 2. Dionne

  7 augustus 2014 at 12:37

  ziet er super leuk uit!

 3. Marieke

  8 augustus 2014 at 08:52

  Dat reisdagboek vind ik echt een heel erg leuk idee (:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *