Folt, voor de verveelde momenten

Door  |  0 reacties

Eerder raakten de Like & Love (it!) redactie Рen misschien ook jij na ons artikel Рverslaafd aan het schuifspelletje 2048. Folt valt in dezelfde klasse. Een tactisch denkspel, en door-en-door-verslavend.

Als je, zoals ik, elke dag een uur in de trein zit, dan heb je wel eens momenten dat je je verveelt. Als je bereik wegvalt bijvoorbeeld. In mijn geval ga ik dan eerst mijn levens van Juice Cubes wegspelen, waarna Jelly Splash volgt. En nu dus ook Folt.

Wat is Folt?

Folt spelletje app, gratis voor iPhoneIn Folt (afgeleid van fold, het Engelse woord voor vouw) moet je een spoor van blokjes ‘uitvouwen’. In diverse kleuren, waarbij je moet kiezen welke kant je op vouwt. Waarom het belangrijk is dat je de goede kant opvouwt? Je moet proberen drie blokjes van dezelfde kleur bij elkaar te krijgen.

Klinkt eenvoudig, maar jouw speelveld heeft geen onbeperkte ruimte en zo kan het best dat je jezelf vast laat lopen. Kun je geen kant meer opvouwen, zitten er boven, onder, links & rechts al blokjes naast je, dan ben je simpelweg af. En dan moet je uiteraard weer even wachten voor je er een leven bij hebt.

Maar… de app is wel gratis en er komt geen reclame tussendoor. Wat een zegen. Maar oh wat verslavend! Helaas nog niet verkrijgbaar voor Android.

Download Folt in de iTunes Store >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *