Fill My Fridge: nooit meer boodschappen vergeten

Door  |  0 reacties

Het is zaterdagmiddag en tijd voor een tripje naar de supermarkt. Thuis heb je een heel lijstje met boodschappen in je hoofd. “Oh, dat onthoud ik toch wel,” denk je nog, “dat hoef ik niet op te schrijven.” Ja, totdat je voor het schap in de winkel staat. Wat had je nou ook alweer nodig?

fill my fridgeHerkenbaar probleem? Wij vonden de oplossing! Het leuke notitieboekje Fill My Fridge, zorgt ervoor dat je altijd zin hebt om je boodschappen op te schrijven. Extra pluspunt: misschien denk je er dan ook aan om in de koelkast te kijken voordat je naar de winkel gaat, in plaats van dat je met een bakje kruidenboter thuiskomt terwijl er gewoon nog een staat.

Fill My Fridge

Fill My Fridge is een notitieboekje in de vorm van een drankautomaat. Leuk bedacht! Het heeft vijftig vellen die je kunt afscheuren, wel zo makkelijk als je boodschappen gaat doen!

Het opschrijfboekje is bedacht en ontworpen in Duitsland door het merk Pleased to Meet. Mocht je nu toch graag een ander ontwerp willen, dan kun je altijd gaan voor hun al net zo leuke Whale Notitieboekje.

Fill My Fridge koop je voor € 7,50 op Papiermier >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *