Comfortabel werken vanaf de bank

Door  |  0 reacties

Plof jij na het avondeten ook nog even met laptop op de bank om verder te werken? Productief misschien, maar niet erg goed voor je lichaam. Iets ergonomischer wordt het al met de Slate Mobile Airdesk.

Natuurlijk als we het over ergonomisch hebben, is eigenlijk alleen een bureau de oplossing. Maar dat wil je niet altijd… Als ik naar mezelf kijk: overdag werk ik fulltime voor een online uitgever. Als ik na het eten nog even wat wil afronden, of wil schrijven voor Like & Love (it!) heb ik twee opties: naar boven gaan en mijn iMac opstarten of beneden op de bank ploffen.

Vaak wordt het de tweede optie. Want de eerste optie is ongezellig voor man en hond. En stiekem wil ik Goede tijden, Slechte tijden op de achtergrond hebben aanstaan en niet twee trappen op en af moeten lopen als ik een versnapering wil. Het wordt dus al snel de bank.

Inmiddels is mijn lichaam redelijk gewend aan een andere houding en omdat ik op de bank toch redelijk ontspannen zit, gaat dat zeker twee uurtjes goed. Maar die warmte van die laptop op mijn benen… Inmiddels heb ik een rode vlek op mijn bovenbeen gecreëerd, die alleen nog tijdens de vakantie genoeg tijd krijgt om weg te trekken. Tijd voor een oplossing!

Wat is de Slate Mobile Airdesk?

In mijn zoektocht naar de oplossing stuitte ik op de Slate Mobile Airdesk. Niet alleen een pareltje om te zien, maar ook nog eens heel praktisch. In de Airdesk zitten namelijk luchtgaten die ervoor zorgen dat je laptop gekoeld worden. En dat je benen dit niet hoeven te doen.

Daarnaast biedt de Airdesk ruimte voor een muis (beter dan de touchpad, ergonomisch gezien) en een houder voor je iPad. Alles bij de hand, op je schoot.

Bestel de Slate Mobile Airdesk via Kickstarter >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *