9x makkelijke borrelhapjes

Door  |  0 reacties

Krijg je aankomend weekend vrienden op visite, maar heb je eigenlijk geen zin tijd om uren in de keuken te staan? Met deze makkelijke borrelhapjes bespaar je tijd én maak je je vrienden enorm blij.

Na een lange week werken wil je ook wel eens een dagje niets doen, uitslapen. Maar wat als er in de middag al vrienden op de stoep staan? Dan moet je toch echt op tijd de keuken in. Of niet… Want deze borrelhapjes zijn eenvoudig, en veelal snel, te maken.

9x makkelijke borrelhapjes

Alles over deze makkelijke borrelhapjes

1. Kaasliefhebbers opgelet: camembert is de ideale snelle & makkelijke borrelhap. Als je maar een oven bij de hand hebt. En bruin boerenbrood om er bij te serveren.

2. Niets lekker dan brood met of zonder dip bij een drankje. Deze broodsticks zien er ook nog eens super uit! En als je geen Spaans kunt, gooi je dit recept even door Google Translate heen, dan kom je een heel eind.

3. Als je snel bent in groenten choppen, dan kosten deze komkommerrolletjes misschien 10 minuten van jouw tijd. En het is nog gezond ook!

4. Borrel én filmpje met vrienden? Dan mag deze popcorn met karamel niet ontbreken.

5. Dol op hartige borrelhapjes? Op Culy.nl vonden we dit recept voor tomatentaartjes met gekaramaliseerde uien.

6. Gezellig met zijn allen delen: deze gezonde pizza met avocado, spinazie & mozzarella.

7. Niets lekkerder dan zelfgemaakte chips, mjammie!

8. Het lekkerste recept voor huisgemaakte guacamole vind je op Food.com.

9. Last but not least: mijn lievelingsrecept als het op makkelijke borrelhapjes aankomt, plukbrood. Gezellig, lekker & eenvoudig te maken.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *