Het enige echte kleurboek voor grote kinderen

Door  |  1 reactie

Kleuren voor volwassenen is populairder dan ooit. Haast populairder dan het kleuren onder kleine kinderen. Maar hoe zit het met de grote kinderen?

Grote kinderen hebben weinig keuze als het gaat om kleuren; de tekeningen van de kleine broertjes en zusjes zijn duidelijk te kinderachtig en het kleurboek van mama… Tja, die is natuurlijk voor mama. Die ook af en toe ontspanning nodig heeft. De kleurplaten die ze Google-en zijn het allemaal net niet. Wat dan? Een nieuw kleurboek, bedacht de uitgever van de enige echte kleurboeken voor volwassenen. Dus daar is nu Het enige echte kleurboek voor grote kinderen.

Urenlang kleurplezier met ‘Het enige echte kleurboek voor grote kinderen’

Het enige echte kleurboek voor grote kinderenHet enige echte kleurboek voor grote kinderen is de ideale balans tussen de psychedelische patroontjes en de abstracte kleurpunten uit de kleurboeken voor volwassenen en de veel te eenvoudige kleurboeken van de HEMA.

Dit kleurboek bevat mooie tekeningen van bloemen, vlinders, dieren en hier een daar wat abstracte vormen. Net zo mooi als het boek van mama, maar net iets concreter. En zeker niet kinderachtig! Dit boek is namelijk speciaal ontwikkeld voor jongens en meisjes van ca. 10 jaar.

En verder…

Het enige echte kleurboek voor grote kinderen met 100 kleurplaten kost € 9,95 en is sinds deze week verkrijgbaar. Wacht niet te lang, want we verwachten dat deze editie wel eens snel uitverkocht zou kunnen zijn.

Bestel het enige echte kleurboek voor grote kinderen >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. San

    12 september 2014 at 10:20

    Hij is echt heel erg leuk en ook voor moeders 🙂 ben toch ook een groot kind. Nu kleuren wij hier met z’n drietjes in ons eigen kleurboek voor grote kinderen, wel zo gezellig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *