Woonmerk in the spotlights: FLINK

Door  |  0 reacties

Oktober woonmaand. Tijd om Nederlandse woonmerken in de spotlights te zetten. Maak kennis met FLINK, een relatief nieuw Nederlands merk dat wollen woon- & lifestyle accessoires maakt.

Over FLINK

FLINK is een jong, Nederlands woonmerk dat langzaam ons kikkerlandje dreigt te veroveren. Eind 2013 kwam hun eerste collectie uit. Onder de naam WARM lanceerden zij producten die gekenmerkt werden door taupe en oranje kleuraccenten. Alle producten – waaronder kussens, plaids, shawls en omslagdoeken – werden (en worden!) gemaakt van zachte kwaliteitswol en geproduceerd in een van de laatste oud-Hollandse breifabrieken. Kenmerken van alle producten zijn authentieke luxe, ambacht, design, comfort, duurzaamheid en natuurlijke materialen.

Hoe FLINK tot stand kwam? FLINK-oprichtster Renée Onderdijk (1983) heeft al een grote liefde voor wol sinds haar prille jeugd. Bij haar in huis stond een origineel Fins weefgetouw, waar haar moeder tot op de dag van vandaag wollen kleden weeft. Deze liefde voor wol heeft ze doorgezet in haar bedrijf:

Een kussen of plaid is voor mij het ideale canvas om mijn creativiteit te uiten.

De nieuwe collectie

woonmerk FlinkNa de succesvolle lancering met WARM komt FLINK met een tweede serie producten. Onder de noemer FRIS breiden ze het assortiment uit met kussens, plaids en shawls in beige, grijs, wit, blauw & oudroze. Wederom worden er warme materialen gebruikt (de hoogste kwaliteit Italiaanse Alpaca- en Merinowol) en de producten zijn voorzien van grafische prints.

Goedkoop zijn de producten niet echt, maar voor een goede eyecatcher in je woonkamer spaar je toch graag even door?

Benieuwd naar de producten van FLINK? Ga naar hun webshop >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *