Can’t sleep, write now: einde slapeloze nachten

Door  |  0 reacties

Zet je slapeloze nachten om in productieve nachten met het unieke notitieboek Can’t sleep, write now.

Heb jij ook altijd de beste ideeën midden in de nacht, als je wakker schiet uit een droom? Of als je simpelweg nog niet moe genoeg bent om te slapen? Dan is het notitieboek Can’t sleep, write now echt iets voor jou.

Can’t sleep, write now: wat is het?

Can't sleep, write nowHoe vaak het me niet is gebeurd dat ik op bed lig, zonder laptop of telefoon bij de hand, en dan eindelijk de juiste kop voor een artikel in mijn hoofd heb. Of eindelijk weet hoe ik die ietwat strenge werkmail (waar ik al 100 versies van typte) moet verwoorden. Opschrijven doe ik dan niet, ik onthoud het immers wel…. Of toch niet, de volgende dag is mijn hoofd blanco.

Met Can’t sleep, write now is dat verleden tijd. Dit unieke notitieboek biedt ruimte voor al je nachtelijke ideeën en creatieve brainwaves. Waarna je hoofd weer leeg genoeg is om in slaap te vallen.

In dit unieke notitieboek is niet alleen ruimte voor je eigen ideeën, er staan ook schrijfopdrachten in. En zo kan het dus gebeuren dat je midden in de nacht, of als je eerder de slaap niet kunt vatten, de smaak van spijt aan het beschrijven bent of je kortste verhaal ooit aan het schrijven bent. Of je somt de beste midnight snacks en films op. Of vertelt je notitieboek waarom je niet kunt slapen en raakt onbewust je zorgen kwijt door het van je af te schrijven.

Tips!

  • Leg dit dagboek op je nachtkastje of een andere plek waar je snel bij kunt als je midden in de nacht wakker bent.
  • Lees regelmatig terug wat je ’s nachts hebt geschreven. Je zal verbaasd staan hoe helder en creatief je ’s nachts kunt zijn.

Bestel Can’t sleep, write now voor € 13,99 op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *