Mocubo: de handigste snijplank ooit

Door  |  1 reactie

Tools die je het leven als keukenprinses – of keukenprinses in wording – een stuk eenvoudiger maken – juichen we toe. Deze superhandige snijplank is volgens ons dan ook een echte must have in je keuken.

Mocubo snijplank: waarom is deze zo handig?

Handige snijplank MocuboEigenlijk zegt onderstaand filmpje genoeg, maar we vatten het graag nog even voor je samen. Deze snijplank van bamboe heeft drie ingebouwde bakjes.

Tijdens het snijden schuif je de groenten in hun eigen bakje en daarna kun je ze in de juiste volgorde aan je recept toevoegen. Ideaal toch? Nooit meer rondslingerende Tupperware-bakjes en een nog vollere vaatwasser.

Multifuntioneel

Ook op tafel kan de snijplank handig zijn. Serveer bijvoorbeeld je favoriete kazen op de plank en stop diverse toastjes en crackers in de verschillende lades.

Hebben?

Je bestelt de Mocubo One Stop Chop op Quirky.com voor $ 39,99.

Ga naar Quirky.com voor meer informatie of om te bestellen >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Karen

    15 oktober 2014 at 10:20

    Oh wat is die handig! Jammer dat handig ook meteen zo duur is 🙁

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *