The Painted House: nooit meer behangen

Door  |  2 reacties

Heb jij moeite met behangen, en erger je je aan de lijntjes die toch altijd zichtbaar blijven bij behang? Dankzij de verfrollers van The Painted House kun je patroontjes op je muur creëren zonder dat je de strijd met behangrollen hoeft aan te gaan. Ideaal!

The painted house verfrollersDeze leuke verfrollers met print zijn niet alleen makkelijk maar ook functioneel en kostenbesparend. Geef je muur de kleur die je wenst en maak het af met een hippe print naar keuze. Ben je enthousiast? Laat je print dan terugkomen door ook je lamp of dat ene leuke kastje mee te ‘rollen’.

“Waarom ontdek ik dit nu pas?”

Tja, dat vroegen wij ons ook af. De rollers worden namelijk al jaren in Roemenië gebruikt. Calre Bosanquet van The Painted House vertelt:

Toen ik op een markt in Roemenië deze verfrollers tegen kwam, was ik zo enthousiast dat ik een hele voorraad kocht. Een beetje spijt van deze impulsieve aankoop had ik de volgende twee maanden van mijn hiking toch wel..

De verfrollers worden in Roemenië al meer dan 100 jaar gebruikt als een alternatief voor behang. Zelf gebruik ik ze inmiddels veelvuldig om niet alleen mijn muren, maar ook stoffen weer een tweede leven te geven.

Hoe werkt het precies?

We kunnen je gaan uitleggen hoe het werkt, maar laten we het wat eenvoudiger maken met een filmpje waarin duidelijk wordt hoe ingenieus & makkelijk deze verfrollers zijn.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=bpQ4kfJNkgg]

Wat kost dat?

Welk van de patronen – er zijn er bijna 20! – je ook kiest, de roller kost € 19,26. Houd er wel rekening mee dat je ook nog een applicator nodig hebt, welke je via de webshop ook eenvoudig kunt aanschaffen. Voor muren kost deze € 15,41, voor stof-applicator betaal je iets meer: € 28,25. Prijzen kunnen onderhevig zijn aan de wisselkoers.

Ga naar de website van The Painted House voor meer info & bestellen >>

Reacties

Willemijn (26) is een levensgenieter, wordt blij van kleine dingen en werkt als freelancer voor diverse opdrachtgevers. Ze is geïnteresseerd in kunst & cultuur, design en eten. Minstens één keer per jaar maakt ze een verre reis en de wenslijst van plekken waar ze geweest wil zijn wordt er niet korter op.

2 reacties

  1. Iep

    13 oktober 2014 at 10:03

    Super leuk!!!

  2. Mama van Vesper

    13 oktober 2014 at 21:52

    dat is heel leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *