9x toffe én goedkope DIY kerstdecoraties

Door  |  0 reacties

Wil jij de kerst in huis halen en lekker creatief aan de slag? We geven je negen ideeën voor toffe én goedkope DIY kerstdecoraties.

Kerst in huis halen is niet zo moeilijk, al sinds begin november staan de tuincentra in het teken van kerst, kerst en nog eens kerst. Maar heel eerlijk: al die kerstdecoraties zijn stuk voor stuk een rib uit je lijf. Het moet toch mogelijk zijn om jouw huiskamer (of welk vertrek in je huis dan ook) op een voordelige manier in kerst sfeer te krijgen?

Wij gingen op zoek naar de leukste goedkope DIY kerstdecoraties, waarbij je niet alleen meer geld in je zak overhoudt voor een chique kerstdiner, je hebt ook nog eens een leuk tijdverdrijf op deze koude herfstdagen.

9x goedkope DIY kerstdecoraties

Alles over deze goedkope DIY kerstdecoraties

1. Ik ben dol op letters als decoratie. Of er dan noel, christmas of kerst staat, maakt niet zoveel uit. Als het maar in wat voor taal dan ook kerst is!

2. Dag standaard kerstkransen van dennentakken, welkom kerstkrans van PVC. Staat toch veel mooier bij een modern interieur?

3. Wat zijn ze leuk, deze sneeuwbollen van mason jars. Benodigheden? Lege potjes, nep-sneeuw, een mini-kerstboom en lijm. Zonder twijfel een van mijn favoriete DIY kerstdecoraties uit dit rijtje.

4. Deze op-en-top kerst adventskalender maak je eenvoudig met rood/witte decoratiematerialen (masking tape bijvoorbeeld) en kleine doosjes. Op zoek naar meer inspiratie voor adventskalenders? Binnenkort vind je op Like & Love (it!) een artikel met adventskalenders om zelf te maken.

5. Vrolijke kerstballen maak je eenvoudig met hagelslag. Of confetti. Of een andere vrolijke vulling. Naast de vulling heb je enkel doorzichtige, plastic kerstballen (goedkoop!) en lijm nodig. Succes!

6. Enorm budgetvriendelijk en ook leuk om met kinderen te maken: Rudolf van karton.

7. Men neme een diepe fotolijst, papier, klokken en vinyl. Voor je het weet hangt dit vrolijke kunstwerk aan de muur.

8. Deze kerstboom is eigenlijk geen kerstboom, maar het zijn heel veel kerstballen aan een draadje. Hoe origineel! Op deze website vind je overigens nog 37 originele kerstbomen die eigenlijk geen kerstbomen zijn.

9. Moeten we je nog steeds overtuigen van het feit dat kerstdecoraties niet duur hoeven te zijn? Haal lint in huis, naald & draad en kralen. Binnen no time heb je deze toffe kerstboompjes gemaakt. Leuke en goedkope kerstdecoratie voor in de echte boom of voor het raam.

Welke van deze goedkope DIY kerstdecoraties ga jij maken?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *