Feel good kleurboek

Door  |  1 reactie

Kleurliefhebbers opgelet! We hebben weer een nieuw kleurboek voor je ontdekt: Feel good color. Handig als je even moet ontstressen!

Feel good color kleurboekSorry, we kunnen er geen genoeg van krijgen: kleurboeken. Elke dag even een momentje rust voor jezelf en je hoofd leeg maken. Potloden of stiften bij de hand en kleuren maar. En dus volgen we alle nieuwe uitgaven op de voet, zo ook dit vrolijke kleurboek van uitgeverij Deltas.

Dit kleurboek is niet alleen kenmerkend door de overwegend bloemen-, blaadjes- en beestjespatronen, maar is ook nog eens extra handig door de ringband. Vraag ons niet waarom, maar er zijn maar weinig kleurboeken met ringband, terwijl dat juist zo handig is. Heb je wel eens geprobeerd in de kantlijn netjes te tekenen, zo tegen de vouw aan? Dat is best een uitdaging.

Feel good color (dat gegarandeerd voor anti-stress momentjes zorgt) lost dit op met een handige ringband die de 80 kleurplaten bij elkaar houdt. En dat maakt dat wij fan zijn van dit handige kleurboek. Die gaat volgende week mee op vakantie!

Titel: Feel Good Color
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Prijs: € 10,95

Bekijk het Feel Good Color boek op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Mama van Vesper

    10 november 2014 at 10:49

    er zijn al zoveel verschillende kleurboeken dat ik niet welke ik nog wil :p haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *