Dit verzin je niet! 9x originele cadeaus

Door  |  0 reacties

Momenteel staat het leven van de Like & Love (it!) redacteuren in het teken van het zoeken van originele cadeaus en lekkere recepten voor de feestdagen. Met name dat eerste is nog een flinke uitdaging! Maar inmiddels hebben we een aantal favoriete webshops als het aankomt op originele cadeautjes. Ditverzinjeniet.nl bijvoorbeeld.

Zelden zal ik een cadeaubon geven, of geld in een envelop. Ik maak er een sport van om originele cadeaus te zoeken. Al is het in sommige gevallen – pa, waarom ben je zo moeilijk en heb je zo weinig hobby’s? – een flinke uitdaging en een enorme speurtocht. En nu ook weer voor de komende feestmand. Voor Like & Love (it!) zijn we druk bezig de leukste cadeaus voor wijnliefhebbers, kaasliefhebbers, boekenwurmen, reisfanaten en andere fanatiekelingen met een hobby te verzamelen. En regelmatig keren we dan terug bij dezelfde webshops. Zoals Ditverzinjeniet.nl.

Over Dit verzin je niet

De webshop heeft een terechte slogan: Geniale cadeaus & gadgets. Hier vind je zonder meer de meest originele cadeaus en gadgets voor elke gelegenheid, en dus ook voor Sinterklaas & Kerstmis. De webshop bestaat sinds 2008 en breidt regelmatig haar webshop uit met de nieuwste, leukste, grappigste en handigste cadeaus en gadgets.

Voordelig originele cadeaus shoppen

Niet alleen heeft de webshop geweldig originele cadeaus (onze favorieten vind je hieronder), ze hebben deze maand ook nog een leuke actie. Koop je tussen nu en 5 december jouw Sinterklaas- en kerstinkopen op de website, dan maak je kans om jouw aankoopbedrag terug te winnen (in de vorm van een waardebon t.w.v. je aankoopbedrag). Één keer per week wordt de winnende bon getrokken en is het jouwe dan waren jouw inkopen geheel gratis. Hoe leuk is dat?
Bekijk hier alle voorwaarden >>

Om je alvast op weg te helpen naar een goede aankoop zetten we onze favoriete originele cadeaus op een rij. Allemaal onder de € 20,- en daarmee uitermate geschikt voor de komende feestdagen. Welke cadeaus worden het voor jou?

Originele cadeaus

Alles over deze originele cadeaus

1. Hét cadeau voor boekenwurmen: deze boekensteun van een lezende man. Die ondertussen best zwaar werk verricht. Weet je wat jouw boeken wegen?

2. Retro! Deze toffe vinylklok wil toch iedere muziekliefhebber aan zijn of haar muur hebben hangen.

3. Met deze undercover laptoptas wil je je laptop toch het liefst de hele dag onder je arm dragen?

4. Hebbuh! Deze Snor-post it’s met chalkboard-uiterlijk. Gewoon leuk als schoencadeautje of als klein extraatje.

5. Fotografie-liefhebbers doe je zonder twijfel een plezier met deze originele polaroid-fotolijst. Ik zou hem, als fotograaf, graag in mijn werkkamer hebben hangen.

6. Deze gaan meteen op mijn eigen verlanglijstje, want het lukt me nooit om leuke onderzetters te vinden. Deze pallet-onderzetters zijn dat zonder twijfel wel!

7. Leuk om te geven aan die vriend of vriendin die al zoooo lang spaart voor zijn of haar droomreis: een spaarpot met de naam My Next Trip.

8. Vogelhuisjes burgerlijk & saai? Nee hoor, check deze voederband, waar vogels op kunnen schommelen. Hoe schattig?!?

9. Voor de cappuccino-liefhebber: handige mallen om het cacaopoeder op een mooie manier aan te brengen. Wat dacht je van een snor of rendier?

Op zoek naar meer originele cadeaus onder de € 20,-? Op Ditverzinjeniet.nl vind je een handig overzicht voor de feestdagen.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *