Briljante kerstreclame Mulberry: oma weet wat je wilt

Door  |  0 reacties

Na de ontroerende John Lewis-reclame met een vertederende pinguïn is het nu oma die harten steelt in de Mulberry kerstreclame. En wel één hart in het bijzonder, die van haar kleindochter. Kijk & geniet!

Mulberry werkt dit jaar aan haar imago: naast lagere prijzen en een collectie voor honden komen ze nu met een briljante kerstreclame. Want als jonge vrouw heb je toch maar één echte wens? En nee, dat is geen schattige puppy!

De Britten kunnen er wat van met hun kerstreclames dit jaar. We zijn heel benieuwd wanneer de eerste Nederlandse reclames op de buis zijn en of zij kunnen overtreffen. Uiteraard houden we je op de hoogte.

Bekijk hier alle kerstreclames die we voor je verzamelden >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *