9x de leukste gratis kerst printables

Door  |  0 reacties

Niet alleen wij hebben een voorliefde voor (gratis) printables, ook onze bezoekers blijken dat te hebben. Onze printable-artikelen zijn veruit favoriet. Daarom voor nu de leukste gratis kerst printables.

Een surftocht over het wereldwijde web leert mij dat er een gigantische overload aan kerst printables is. Van soms wat duffe Amerikaanse menukaarten tot geweldige cadeaulabels. Van de mooiste kerst printables voor kinderen tot de leukste photobooth-printables.

Tijdens mijn zoektocht sloeg ik alle leuke kerst printables op in een speciaal aangemaakt Pinterest-board. En toen kwam het moeilijkste deel: negen favorieten selecteren. Een ware bevalling, maar het is gelukt!

Gratis kerst printables

Alles over deze gratis kerst printables

1. Download deze posters (er zijn vier varianten), klem ze op een klembord en hang ze aan je muur. Deze komen zeker weten in onze keuken te hangen!

2. Kerstkaarten worden nóg leuker als je ze in deze vrolijke kerst-enveloppen stopt. Naast een rendier en sneeuwpop kun je ook een kerstman-variant downloaden. Helemaal gratis!

3. Vier jij kerst dit jaar met een gezellige vriendengroep? Print deze photobooth-props in kerst-thema, leg je camera neer & maak een fotoserie om nooit te vergeten. Misschien wel mijn persoonlijke favoriet van deze gratis kerst printables.

4. Wil je rustig kunnen dineren terwijl de kinderen zichzelf vermaken? Download voor hen dit kerst-memory-spel.

5. Genoeg toffe kerstcadeaulabels te vinden om gratis te downloaden. Wat dacht je van deze variant? Als je deze download krijg je er nog zeven frisse varianten bij.

6. Ben je ook al aan de slag gegaan met onze vrolijke kerstkoekjes? Als je ze cadeau wilt geven, kun je dat heel leuk doen in cd-hoesjes versierd met deze gratis printable stickers.

7. Pak je kleine kerstcadeaus niet met simpel cadeaupapier in. Maak deze christmas-box aan de hand van een gratis template. Meer gratis templates voor cadeauverpakkingen? Check dit artikel.

8. Ga jij voor de zelfgemaakte kerstcadeautjes uit eigen keuken dit jaar? Check deze set met kerstlabels voor op jampotjes, wijnflessen, macaron-kokers en meer.

9. Waarom alleen een verlanglijstje maken voor Sinterklaas? Ik heb nog genoeg te wensen onder de kerstboom. Dat wordt een lang verlanglijstje voor de kerstman.

Meer gratis kerst printables? Ik pin nog elke dag nieuwe, toffe printables op Pinterest. Volg me gerust, want er is zoveel leuks!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *