Xmas drinks! 9x kerstcocktails

Door  |  0 reacties

Kerstavond: lekkere hapjes, een stapel cadeautjes, de All You Need Is Love-kerstspecials én… de lekkerste kerstcocktails.

Natuurlijk kun je op kerstavond een lekkere fles wijn opentrekken, of glühwein in huis halen. Of een donker biertje voor de man des huizes. Maar hoe leuk is het om een van onderstaande kerstcocktails te maken?

En mocht het onverwacht heel hard sneeuwen of vriezen op kerstavond, dan krijg je het vanzelf warm. Gewoon genoeg drinken. Of alle kerstcocktails naast elkaar uitproberen.

Kerstcocktails

Alles over deze kerstcocktails

1. Op naar een romantische kerstavond, want bij een kerstcocktail die Mistletoe heet, horen…? Juist, zoenen!

2. Goddelijk lekkere & een beetje tropische kerstcocktail: white christmas sangria met veenbessen.

3. Eigenlijk maakt het niets uit wat er in zit, met een naam als Snow Angel kan een kerstcocktail al snel niet meer stuk. Gewoon proberen dus!

4. Lekker winters & onwijs leuk geserveerd met candy cane: deze kruidige pompoen-Martini.

5. Fan van The Grinch? Dan is deze groene kerstcocktail wat voor jou. Ook als je niets met The Grinch hebt, maar wel met Bacardi en Blue Curaçao hebt, zal deze cocktail in de smaak vallen.

6. Houd je van kerstcocktails met wodka? Deze alcoholische drank is de basis voor de cocktail Noordpool.

7. Breng je kerstavond alleen door en kun je wel een beetje warmte gebruiken? Als je maar genoeg Home Alone drinkt, krijg je het vanzelf wel warm.

8. Deze ‘kerstcocktail’ is ook geschikt voor kinderen & extra leuk door de candy canes. De basis is overigens pepermunt, melk en vanille.

9. Genoeg kerstcocktails met Martini te vinden. Ik ga voor deze peperkoek-Martini.

Nog meer inspiratie nodig voor kerstcocktails? Kijk op het Pinterest-board dat ik aanmaakte tijdens mijn speurtocht naar de lekkerste kerstcocktails. Welke wordt het voor jou? 

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *