Opwarmen! Warme chocolademelk recepten om de winter door te komen

Door  |  1 reactie

Brrr… koukleumen zullen niet blij zijn geworden van de gure dagen die we achter ons hebben liggen. En de gedachte bij de komende winterdagen zorgt vast ook voor rillingen. Tijd om op te warmen met chocolademelk!

Niets fijner dan thuiskomen, verkleumd en al, en dat er dan een kop warme chocolademelk voor je klaar staat. Maar elke dag….? Alleen als er genoeg variatie is. En dus gingen we op zoek naar de lekkerste warme chocolademelk recepten. Allemaal net even anders.

Warme chocolademelk recepten

Alles over deze warme chocolademelk recepten

1. Schotel mij een red velvet taart voor en hij is binnen no time op. Dat gaat dus ook met deze red velvet chocolademelk gebeuren.

2. Warme chocolademelk met een laagje gesmolten marshmallows, mmmmm….

3. Pindakaas-liefhebbers opgelet; ook voor jou een bijzonder warme chocolademelk recept.

4. Verwarmend, voedend, zuivelvrij & vullend, dat is dit recept voor warme chocolademelk met pompoen.

5. Naast red velvet heb ik nog ergens een zwak voor; witte chocolade. Niet verrassend dat dit recept één van mijn favoriete warme chocolademelk recepten is.

6. Witte chocolade én meer. In dit recept voor witte chocolademelk zijn ook frambozen verwerkt.

7. Nutella-fans opgelet! Jouw favoriete broodbeleg kun je gebruiken in deze warme chocolademelk. Binnenkort overigens nog meer leuks voor Nutella-fans. Houd ons in de gaten!

8. Speciaal voor de fans van salted caramel.

9. Winters met een zomers tintje. Want doet kokos jou ook niet aan de zomer denken? Leuke combinatie dus; deze warme chocolademelk met kokos.

Voor welke van deze warme chocolademelk recepten ga jij?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Simone

    16 januari 2016 at 13:47

    Ah lekker! En leuk dat die van mij er ook tussen staat.. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *