Elke dag een vraag voor lovers

Door  |  0 reacties

Liefhebbers van dag- en vragenboeken opgelet: je kunt je collectie weer uitbreiden. Er is namelijk een vervolg op Elke dag een vraag. En dit keer is hij niet alleen voor jou…

Elke dag een vraag was niet alleen populair onder onze lezers (het artikel is veelvuldig gelezen), in Nederland werden er maar liefst 10.000 exemplaren verkocht. En dus kwam er een nieuwe variant: Elke dag een vraag voor lovers. Al enige tijd uit, maar juist nu leuk, als last minute Valentijnscadeau.

Hoe werkt ‘Elke dag een vraag voor lovers’?

Elke dag een vraag voor loversZoals de naam al doet vermoeden is dit een dagboek voor stellen. Drie lang kun je elke dag een vraag beantwoorden over elkaar. Dit doe je drie jaar lang en dan heb je een uniek naslagwerk, met de antwoorden op 365 vragen. Doordat je drie keer dezelfde vraag beantwoord (elk jaar op dezelfde datum) kun je de ontwikkeling van je relatie volgen, maar ook de vele bijzondere momenten vastleggen.

Een kleine selectie

Wat voor vragen je kunt verwachten in Elke dag een vraag voor lovers? We maakten een kleine selectie.

Wat mag je lover absoluut niet over je weten? Op welke beroemdheid lijkt je lover? Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Welke eigenschappen van je lover hoop je dat je kinderen zullen erven? Als je één dag onsterfelijk zou zijn, wat zou je dan doen? Vind je je lover een optimist of een pessimist? Wanneer en waarheen zijn jullie voor het laatst op vakantie geweest?

Benieuwd naar de overige 358 vragen? Je bestelt dit boek voor slechts € 12,50. Leuk voor Valentijnsdag of voor een bijzondere gelegenheid, of gewoon zomaar. En zeker als je als man punten wilt scoren!

Titel: Elke dag een vraag voor lovers
Uitgever: BBNC Uitgevers
Prijs: € 12,50

Bekijk op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *