Versla de kou! 9x must haves voor de winter

Door  |  0 reacties

Een horror winter hebben we nog niet gehad, maar we vermoeden dat er zeker nog wat dagen vol kou aankomen. En dan kun je er maar beter goed op voorbereid zijn met deze must haves voor de winter…

Zodra de kou ons land in komt, breng ik het liefst lange weekenden en avonden door op de bank met een kleedje. En een kruik, en boeken. ‘Helaas’ moet ik er af en toe ook uit om de hond uit te laten. Warme kleding is dan een must. Ik zet mijn persoonlijke must haves voor de winter op een rijtje.

Must haves voor de winter

Alles over mijn persoonlijke must haves voor de winter

1. Geen winter zonder kleed! De kleden van BePureHome staan bovenaan mijn wensenlijst.

2. Lekker kleurrijk & altijd warme oren: deze muts van Billabong koop je bij Zalando.

3. Inmiddels ben ik aan mijn tweede paar Glerups – de hond had besloten dat het wel een knuffel was waar hij op kon kauwen – en met veel plezier. Nimmer meer koude voeten als ik op de houten vloer loop.

4. In de winter drogen mijn handen nog sneller uit dan normaal. Ik heb dus altijd deze handcrème van Rituals in mijn tas zitten.

5. Met een vent met onregelmatige diensten kan ik ’s nachts in bed niet altijd mijn voeten opwarmen aan een warm lichaam. Gelukkig heb ik mijn trouwe Pill warmwaterkruik. Een goed alternatief.

6. Een betaalbare én warme omslagdoek. Deze van Anna Field, slechts € 29,95, valt een dezer dagen bij me op de mat.

7. Lang op mijn verlanglijstje gestaan en eindelijk in huis: deze toffe wanten van Pom Amsterdam. Nooit meer koude handen tijdens wandelingen met de hond.

8. Elke winter koop ik een nieuwe, gebreide joggingbroek van Superdry. Ideaal om bank te hangen! (en nu in de aanbieding)

9. Geef me een dik boek en ik kom een koud weekend wel door. De nieuwste Karen Rose, Heb je me gemist?, ligt alvast klaar.

Wat zijn voor jou must haves voor de winter? Zonder welke kledingstukken & benodigdheden overleef jij de kou niet?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *