Kleur in je interieur! 9x Delfts blauwe woonaccessoires

Door  |  0 reacties

Had jij toen je opgroeide ooit kunnen bedenken dat je Delfts blauw hip zou gaan vinden? Wij niet en toch is het zover. Delfts blauw in je interieur is alweer zo’n leuke woontrend van dit jaar. En dat gaat (gelukkig) verder dan de welbekende bordjes en vazen.

Al zoekende naar de negen leukste Delfts blauwe woonaccessoires werden wij steeds enthousiaster. Want wat zorgt dat blauw en wit voor een fris en toch gezellig interieur. Dus probeer je even los te maken van het beeld van de bordjes en vaasjes bij oma in huis (waar je vaak alleen maar naar mocht kijken) en kijk eens mee naar wat we bij elkaar hebben gezocht.

Delfts blauwe woonaccessoires

Alles over deze Delfts blauwe woonaccessoires

1. Je kunt natuurlijk rommelmarkten afstruinen op zoek naar een stapel Delfts Blauwe bordjes om aan de muur te hangen. Of je kiest voor dit behang en je bent gelijk klaar.

2. Met deze set prachtige sierkussentjes breng je super eenvoudig Delfts Blauw aan in je woonkamer.

3. Klein babymensje in huis? Zelfs de box kan worden gestyled met dit mooie zachte boxkleed in Delfts Blauw.

4. Dit Engelse servies kenmerkt zich door het gebruik van Delfts blauwe kleuren en grafische printen. Delfts blauw in een hip jasje!

5. Een écht Delfts Blauw servies kan natuurlijk. Wil je het liever net even anders? Bij Blond Amsterdam kun je terecht voor het servies Delfts Blond.

6. Leuk voor in de keuken: pannenlappen met Delfts blauwe molens.

7. De slaapkamer doet uiteraard ook mee. Met dit frisse dekbedovertrek bijvoorbeeld.

8. Delfts blauw op de eettafel? Koop deze oer-Hollandse kaasbakjes van Boska. Ook prima te gebruiken voor tapas of andere lekkernijen.

9. Dit toffe Delfst blauwe uiltje van FEST Amsterdam staat leuk op elke plank.

En, ben jij om, komen de Delfts blauwe woonaccessoires ook in jouw huis?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *