9x Moederdag cadeautjes voor sportieve moeders

Door  |  0 reacties

Zondag 10 mei is het weer Moederdag. Voor sommigen niets meer dan een ‘commercieel’ gebeuren, voor anderen een mooie gelegenheid om moeders eens extra in het zonnetje te zetten voor alles wat ze betekent in het gezin. Heb jij een sportieve moeder? Lees dan snel verder want wij zochten negen Moederdag cadeautjes voor je uit waar je haar vast en zeker blij mee maakt.

Ieder jaar wordt in Nederland, sinds 1925, op de tweede zondag van mei Moederdag gevierd. En iedereen bepaalt natuurlijk helemaal zelf op welke manier dat gebeurt. Kinderen maken vaak op school een cadeautje, smokkelen dat stiekem mee naar huis om het te verstoppen tot Moederdag. Volwassenen kiezen vaak voor een cadeautje om moeder blij mee te maken. Van bloemen, tot parfum en van cadeaubonnen tot weekendjes weg. Of voor een sportief cadeau dus…

Sportieve Moederdag-cadeautjes

9x de leukste sportieve Moederdag cadeautjes:

1. Heb jij een sportieve moeder die ook nog dol is op gadgets? Dan doe je haar vast een plezier met deze activiteitentracker van Garmin. Verkrijgbaar in leuke kleurtjes!

2. Bidons kun je eigenlijk nooit genoeg hebben. Er raakt er altijd wel een kwijt of er gaat er een lekken. Deze bidon in een fel kleurtje is vast een blijmaker op Moederdag.

3. Is yoga de manier van jouw moeder om aan haar beweging en/of ontspanning te komen? Verras haar dan met een mooie yogamat.

4. Hoelahoepen is het helemaal op dit moment. Terug naar je jeugd terwijl je een goede workout doet met de speciale hoelahoeps van Hoop It Yourself. Leuk toch?

5. Nog zo’n ‘terug naar je jeugd’ sportcadeautje; een springtouw. Touwtje springen kan je moeder eigenlijk altijd en overal doen en met dit vrolijke springtouw van Nike wordt dat extra leuk.

6. Heeft jouw moeder af en toe een extra zetje nodig om te bewegen? Dan is deze Nike-tight met de bekende tekst ‘Just do it’ zeer toepasselijk.

7. Veel vrouwen gebruiken ‘geen tijd’ als excuus. Met deze set kettlebells kan ze gewoon thuis aan de slag. Dag excuus!

8. Nog zo’n nieuwe trend; de foamroller. Hiermee geef je je moeder in feite een (sport)massage én fitness-instrument tegelijk cadeau.

9. Houdt je moeder van sporten én van bloemen dan is deze sporttop hét Moederdag cadeau dit jaar.

En, heeft jouw sportieve moeder al deze negen items al? Zo niet, welk sportieve Moederdag cadeau kies je voor haar uit? Fijne Moederdag!

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *