Kleurend het jaar door: de enige echte kleuragenda voor studenten & scholieren

Door  |  0 reacties

Voor volwassenen was er al een toffe kleurkalender, maar studenten en scholieren hadden hier maar weinig aan. Zij hebben een agenda nodig die vanaf september loopt én waar lesroosters in geplaatst kunnen worden. Finally, hij is er!

Elk kwartaal vallen de nieuwe catalogussen van uitgevers op de mat op de redactie. Stiekem hebben we één favoriet: BBNC Uitgevers. Deze uitgever was één van de eerste tijdens de grote kleurhype. Sterker nog, zij zijn de uitgevers van de serie Het enige echte kleurboek voor volwassenen. En nu komen ze dus met De enige echte kleuragenda 2015/2016, speciaal voor scholieren & studenten.

Wat kun je verwachten van de kleuragenda 2015/2016?

Enige echte kleuragenda 2015/2016De handige weekagenda richt zich duidelijk op een jongere doelgroep: naast een handige jaarplanner, ruimte voor al je personalia en een overzicht voor bijzondere dagen is er ook ruimte voor een lesrooster. Of eigenlijk meerdere lesroosters: vier om precies te zijn, want roosters veranderen nog wel eens.

Na elke week vind je een toffe kleurplaat over twee pagina’s. Je kunt hem zien als beloning als je weer een week hebt volbracht. Of je kunt er gebruik van maken tijdens saaie lessen. Duidelijk is in elk geval dat je je niet snel zult vervelen met deze kleuragenda. Laat het schooljaar maar starten!

Benieuwd geworden? Je kunt De enige echte kleuragenda 2015/2016 nu al bestellen. Niet al stiekem alle kleurplaten inkleuren voor het schooljaar start hè?

Titel: De enige echte kleuragenda 2015/2016
Uitgever: BBNC Uitgevers
Prijs: € 14,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *