Kleurend de zomer door! Win een kleurpakket voor jong & oud

Door  |  11 reacties

Vervelen aan het strand? Niet met een kleurboek! Vervelen tijdens een lange autorit? Hé, daar is weer een kleurboek! Regent het onverwacht een sta je op de camping? Pak nog een kleurboek. Want we geven nu een giga-kleurpakket weg. Doe je mee?

We hebben het nooit onder stoelen of banken gestoken: we zijn fan van kleuren. Of het nu kleurboeken voor volwassenen zijn of voor kinderen. Of stiekem kleuragenda’s, -kaarten en -posters. Als we maar kunnen kleuren…

Eén van de eerste uitgevers in Nederland die met deze kleurboeken kwam was BBNCC Uitgevers. Nog steeds komen ze regelmatig met nieuwe boeken, waar we met alle liefde over schrijven. Want dan mogen we eerst zelf kleuren om te ontdekken hoe leuk deze boeken zijn.

En jij kunt nu ook ontdekken hoe leuk ze zijn, want jij kunt een pakket met maar liefst zes kleurboeken winnen. Voor jezelf, voor je kinderen, voor het buurmeisje waar je op moet passen, of misschien ook wel voor je oma. De kleurboeken (t.w.v. € 68,70) die in het pakket zitten, zijn:

Als extra cadeautje krijg je er ook nog de enige echte enorme kleurdoos voor volwassenen bij t.w.v. € 16,95. Hoe tof is dat? Het totale pakket heeft dus een waarde van € 85,65.

Zo kun je winnen!

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaar is reeds bekend gemaakt. Alleen als deze niet binnen een mand na trekking reageert zullen wij een nieuwe winnaar kiezen. Kans maken op andere prijzen? Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

 

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

11 reacties

 1. Miranda de Jong

  25 juni 2015 at 07:40

  Ik ga kleuren zodra de kinderen bij hun vader zijn. Alle gedachten van me afzetten.

 2. Marion

  25 juni 2015 at 08:10

  ik zou het pakket aan mijn dochter geven. Zij verdient het na wat tegenslagen in de afgelopen tijd en ze is dol op kleuren en tekenen.

 3. Anneke

  25 juni 2015 at 11:35

  Wat een leuke win-actie, ik heb hem gedeeld op mijn FB.
  Zodra ik tijd heb, ga ik op de bank zitten en lekker kleuren.
  Kan dat uren volhouden.

 4. Ilse Bonné

  25 juni 2015 at 15:33

  Tja, ik sta voor twee maanden vakantie die ik moet doorkomen zonder leerlingen … en vermits velen denken dat ik dan toch niets te doen heb, zijn die kleurdingen echt handig. Ik vind vast wel een plaats en moment tussen voorbije schooljaar afronden en inschrijven en volgend schooljaar voorbereiden en anders gebruik ik het wel eens in de klas volgend schooljaar met mijn nieuwe lichting leerlingen.

 5. Rens

  25 juni 2015 at 19:47

  Omdat mijn moeder zulke mooie kleurboeken had, vroeg ik of ik ook mocht meekleuren. Voor de zomervakantie zou ik heel graag mijn eigen kleurboeken hebben zodat ik me niet hoef te vervelen. En misschien kan ik dan ook nog mijn vriendjes blij maken. Groetjes Rens.

 6. Corine Smans

  26 juni 2015 at 00:10

  Kleuren is altijd leuk om te doen en het maakt niet uit wanneer. Of de zon schijnt of als het regent.. Ik kan ook gaan kleuren met mijn nichtje en mijn zus. En als we dan genoeg gekleurd hebben, dan mag mijn nichtje het pakket mee naar huis nemen en als ik dan op bezoek kom, kleur ik daar weer verder…

 7. Marja

  26 juni 2015 at 00:26

  ik wil graag dit pakket winnen om samen met de psychiatrische patiënten op mijn werk te kleuren, goed voor de afleiding en wie wordt er nou niet blij van zo,n mooie doos kleurtjes.

 8. muls mireille

  26 juni 2015 at 15:39

  s’avonds rustig buiten op het terras , kleurde als kind al heel graag en kon daar uren zoet mee zijn

 9. Mieke

  26 juni 2015 at 17:52

  Aangezien ik door twee gescheurde spieren in mijn been voorlopig aan huis gekluisterd ben en ik niet de hele dag wil lezen zou dit prachtige pakket mijn zomer toch nog goed kunnen maken. Heerlijk om mijn hoofd weer eens echt leeg te maken, want van al dat thuis zitten ga ik te veel piekeren en kleuren lijkt me dan een mooie afleiding.
  En op TV is het komkommertijd. Ik zie mezelf al zitten hier aan tafel met het zonnetje dat schijnt en een heerlijke muziek op de achtergrond.
  Een nieuwe hobby lijkt geboren 😉 Liked en shared op FB 😉

 10. El

  27 juni 2015 at 09:14

  Die zou ik delen met mijn dochter. Altijd maar kleuren en tekenen in haar agenda, ze zou hem geweldig vinden. En die potloden…. *kwijl*. Voor mijzelf is het belangrijk om af en toe eens pas op de plaats te maken, en dan is kleuren een ideale bezigheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *