Zomervakantie! Vermaak kids met het leukste buitenspeelgoed

Door  |  0 reacties

Het is weer tijd om lekker buiten te spelen. Maar de teksten ‘Wat kan ik doen?’ en ‘Ik verveel me!’ komt geen enkele ouder onbekend voor. Wij gingen op zoek naar buitenspeelgoed waarmee ze wel (weer) even zoet zijn. Want als ouder wil je nu eenmaal ook wel eens gewoon (en welverdiend) lekker niksen in de zon.

Hoewel echt niksen en ontspannen als de kids spelen meestal theorie is, is het wel fijn als ze lekker bezig zijn. En dat ‘oogje in het zeil houden’ doe je dan lekker vanuit een fijne tuinstoel in het zonnetje, eventueel met boek. Dus als je kids toe zijn aan nieuw buitenspeelgoed zou ik zeker even meekijken naar onderstaande ideeën.

buitenspeelgoed

Alles over dit buitenspeelgoed

1. Stoepkrijt heeft bijna iedere ouder wel in huis. Met deze Outdoor Mandala Designer kan jouw spruit zich helemaal uitleven op de prachtigste mandala’s. Verkrijgbaar in zes uitvoeringen.

2. Het ziet er uit als een uit de kluiten gewassen cupcakevorm, maar is geschikt als zandbak of zwembad. En als de zomer voorbij is vul je hem net zo makkelijk met najaarsbloeiers.Verkrijgbaar in zes kleuren.

3. Waterballonnen zijn áltijd leuk. Voor groot en klein. En een waterballonnengevecht is natuurlijk nog veel leuker met deze katapult. Zoek dekking!

4. Regeert voetbal jouw huishouden? En ben je het zat dat de voetbal continue uit je bloemperken wordt gevist of bij de buren ligt? Dan is deze penaltywand een perfect oplossing. Iedereen blij.

5. Een toren bouwen van maximaal 120 cm hoog terwijl je een soort buiten-Jenga speelt… Ja, dat houdt ze wel even zoet.

6. Ieder kind vindt een ‘tent’ leuk. Een eigen plek om lekker in te spelen. Deze tipi maakt het extra leuk en staat behalve binnen (op een regenachtige dag) ook nog super-leuk in je tuin.

7. Om de beurt een ‘steen’ uit de muur halen. Maar voorzichtig! Het mannetje mag niet van de muur afvallen. Gegarandeerd hilariteit met deze buitenspeelmuur.

8. Op een warme dag is met water spelen, in welke vorm dan ook, perfect. Als eens gekeken naar een waterbaan van Waterplay? Hier zijn ze zeker weten blij mee. Lekker kliederen met water en dammen en sluizen inzetten om de waterloop te bepalen.

9. Tennissen, voetballen of basketballen zonder de bal kwijt te raken en dus ook zonder de auto of planten te raken klinkt perfect. Dat kan met deze Mookie Swingball 3-in-1 set.

De zomervakantie komt eraan. Met welk buitenspeelgoed gaan jouw kids zich die zes weken prima vermaken denk je?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *