Slow cooking! De lekkerste zoete crockpot recepten

Door  |  0 reacties

De Crockpot (slow cooker) is uitermate geschikt voor stoofpotjes en soepen. Maar wist je dat er ook uitstekend zoete gerechten mee kunt maken? Wij waren ook blij verrast en zochten gelijk maar negen Crockpot recepten uit om met je te delen.

De naam Crockpot wordt heel veel gebruikt om het apparaat te benoemen, maar eigenlijk is het een merknaam van slow cookers. Slow cookers zijn in Amerika in bijna ieder huishouden te vinden. En langzaam maar zeker kom je hem in Nederlandse keukens ook steeds meer tegen. We hebben gezocht naar Amerikaanse Crockpot recepten omdat de Amerikanen jarenlange ervaring hebben inmiddels.

Zoete crockpot recepten

Alles over deze zoete crockpot recepten

1. Ben jij ook blij dat het weer wat kouder wordt zodat je tenminste een goed excuus hebt om warme chocolademelk te drinken? Volgende keer deze goddelijke Salted caramel hot chocolate uit de crockpot?

2. Een cobbler is een soort crumble. Deze Crockpot Peach Cobbler is bijzonder geschikt als dessert met een lekkere bol ijs en slagroom erbij.

3. Ik kan me nu al de heerlijke geur voorstellen waarmee het huis wordt gevuld als deze Cinnamon Rolls langzaam garen in de crockpot.

4. Warme smeuïge chocoladetaart is denk ik de beste vertaling voor deze Slow Cooker Hot Fudge Cake waarvan het water je spontaan in de mond loopt.

5. Oreo-liefhebbers opgelet! Ook jij kunt aan de slag met de crockpot met het recept voor deze Crockpot Cheesecake with Oreo Crust.

6. Deze Slow Cooker Baked Apples maak ik wel eens in de oven maar de volgende keer pak ik de crockpot er bij. Kijken welke variant lekkerder is.

7. O boy… Smores Crockpot Brownies. Deze ga ik dus zeker weten binnenkort maken. En ik denk zomaar dat ik daar meer mensen blij mee maak.

8. Met slechts een paar ingrediënten maak je met de crockpot deze Fudge met zeezout voor een extra bite.

9. Havermout is ‘in’. En dan kan het maar beter lekker zijn toch? Deze Slow Cooker Creamy Coconut & Straberry Oats zien er heerlijk uit.

Ik heb al zo’n fijne crockpot in huis en kan dus gelijk aan de slag met die goddelijke Smores Crockpot Brownies. Is dat ook jouw favoriet van deze zoete crockpot recepten?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *