Twee linker-bak-handen? Niet met deze simpele bladerdeeg recepten

Door  |  0 reacties

Je hebt van die ingrediënten die altijd handig zijn om in huis te hebben. Bladerdeeg is er daar één van. Met bladerdeeg tover je in no time de meest heerlijke gerechten op tafel. Van een simpel appelflapje tot een hele avondmaaltijd. Wij zochten negen super lekkere en bovendien simpele bladerdeeg recepten voor je uit.

Niet zo’n held in de keuken? Zelfs met twee linker-bak-handen kun je met bladerdeeg een heel eind komen. En je kunt het in iedere supermarkt kopen. Dus zorg dat je vanaf nu altijd bladerdeeg in de vriezer hebt liggen en je kunt onverwacht bezoek verrassen met een van deze heerlijke bladerdeeg recepten.

Simpele bladerdeeg recepten

Alles over deze bladerdeeg recepten

1. Stel je voor: vrijdagavond, vrienden, spelletjesavond… en dan deze heerlijke kaasstengels vers uit de oven op tafel zetten. Ze vinden je allemaal super lief ineens, wedden?

2. Deze bladerdeegrol met gehakt is perfect voor een doordeweekse dag. Eenvoudig te maken maar toch anders als standaard aardappelen, groenten en vlees.

3. Zin in pizza, maar geen diepvriespizza in huis en al helemaal geen zin om zelf pizzadeeg te maken? Met bladerdeeg maak je in een handomdraai mini-pizza’s.

4. Hier maak je iedereen blij mee: jamstengels. En ook deze zijn weer super eenvoudig en snel gemaakt.

5. Oehhhh…. ontbijtgebakjes met bacon, ei en geitenkaas. Doet u maar hoor!

6. Als echte blauwe-bessen-fan vind ik deze bladerdeeg gebakjes met roomkaas en blauwe bessen een heel goed idee.

7. Perfect voor de woensdagmiddag, een kinderfeestje of na de voetbaltraining: knakworstjes in bladerdeeg.

8. Nutella-liefhebber? Deze snelle bananenflapjes met Nutella zijn dan echt iets voor jou.

9. En we sluiten af met, hoe kan het ook anders, een strudel. Geen apfelstrudel maar een strudel met kip en pompoen. Past perfect bij deze tijd van het jaar.

Fijn dat bladerdeeg bestaat hè? Maakt het leven van de mens met twee linker-bak-handen soms net even makkelijker. Dus bladerdeeg inslaan en aan de slag met deze bladerdeeg recepten. Welke lijkt jou het lekkerst?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *