RUMAG. Blackbook; hét decembercadeau

Door  |  1 reactie

Stop met zoeken naar hét ideale kerstcadeau voor vriendinnen, je zus of dat ene sportgenootje! Vandaag viel met RUMAG. Blackbook op de mat van de redactie en dat betekende hilarische lachpartijen.

Wie of wat is RUMAG?

Voor wie onder een steen heeft gelegen:

RUMAG is a social enterprise and lifestyle brand that sells merchandise, hosts parties and associates itself with talents and companies that fit the vision.

Dat is althans zoals zij zichzelf omschrijven. Het gros van de mensen kent RUMAG echter vanwege de geweldige quotes. Je weet wel; die zwart achtergrond met grote witte blokletters en heel veel puntjes tussen de woorden. Die quotes waar je altijd héél hard om moet lachen en stiekem ook nog veel herkent.

RUMAG. blackbook

Over het RUMAG. Blackbook

Door deze hilarische quotes heeft Rumag het afgelopen jaar een immense database aan fans opgebouwd; zo’n 600.000 op Instagram en tegen de half miljoen op Facebook. Tijd voor een boek!

Rumag blackbookIn het RUMAG. Blackbook vind je de 100 populairste quotes aller tijden en twintig gloednieuwe quotes. Quotes die blootleggen wat we allemaal denken, maar niet hardop durven te zeggen.

Met hilarische quotes, heeft RUMAG een fanbase opgebouwd van ruim een half miljoen volgers op Instagram en een half miljoen op Facebook. Grof, grappig en nét iets te herkenbaar. En soms net (niet) over het randje.

Extra leuk: je kunt de pagina’s uitscheuren. Hier hangen al wat pagina’s aan het wandrek.

Titel: RUMAG. Blackbook
Uitgeverij: Spectrum
Prijs: € 9,99

Bekijk RUMAG. Blackbook op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Linda

    20 november 2015 at 23:46

    Deze is leuk! Ben ook een enthousiaste FB volger van RUMAG, maar wist niet dat er een bundel van was! Ik zet ‘m op mn verlanglijstje, thanks voor de tip!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *