Op en top kerst! 9x kerstschouw versieren

Door  |  0 reacties

Een open haard tot je beschikking hebben, is met de feestdagen extra gezellig. Natuurlijk neem je de schouw dan ook mee als je gaat decoreren voor kerst. Wij hebben op Pinterest vast negen leuke voorbeelden voor je opgezocht voor als je de schouw versieren gaat.

Geen afspraken met kerst, lekker in je huispak voor de haard, lekkers binnen handbereik, filmpje aan of boekje erbij. Heerlijk. En is er wel visite? Dan voegt die open haard ook extra gezelligheid toe. Hoe ga jij je kerstschouw versieren?

kerstschouw versieren

Alles over de schouw versieren voor kerst

1. Wil je dit jaar een kerststal maar dan niet zo’n ‘tuttig’ standaard ding? Waarom maak je ‘m niet zelf en versier je je er schouw mee?

2. Vind je zo’n kerstdorp op zich wel een leuk idee maar gruwel je van die huisjes en toebehoren die in het tuincentrum te koop is? Of is er simpelweg geen ruimte voor? Dan is dit misschien wel dé oplossing voor jou.

3. De schouw in kerstsfeer brengen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Kijk maar eens wat een leuk resultaat je bereikt met wat (kunst) kerstboompjes, glazen potten en vazen en kaarsen.

4. Een stijlvolle combinatie: zwart, zilver, goud en wit. Je kunt alles bij elkaar zoeken in het tuincentrum maar je kunt natuurlijk ook zelf gaan knutselen.

5. Als je van vrolijke kleuren houdt, spreekt deze kerstschouw je waarschijnlijk direct aan. En anders worden je kinderen er ongetwijfeld blij van.

6. Een guirlande van viltbollen staat niet alleen leuk maar is ook leuk om te maken. Vilten niet jouw ding? Pompons maken dan? Staat net zo leuk.

7. De kerstchouw in Scandinavische stijl betekent veel wit en rood en vooral eenvoud. Maar dat eenvoud niet saai hoeft te zijn bewijst deze schouw wel.

8. Deze vind ik persoonlijk het allermooist. Simpel en toch warm door de natuurlijke materialen. En overduidelijk een kerstschouw!

9. We sluiten af met een hysterische, over the top, typisch Amerikaans versierde schouw. Als jij een gezin hebt met kleine kinderen scoor je hier onwijs veel punten mee. Zeker weten!

Ok, ik heb dus geen open haard. Misschien ooit… En dan ga ik dus ook de schouw versieren met kerst. Welke schouw vind jij het leukst?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *