9x de lekkerste paasbrunch recepten

Door  |  0 reacties

Pasen nadert vlot; volgende week is het al zover. Heb jij een paasbrunch met het gezin, vrienden en/of familie gepland? Wij zochten de lekkerste paasbrunch recepten voor je bij elkaar. 

Het fijne van een paasbrunch is dat je er, in tegenstelling tot een paasontbijt, niet heel vroeg voor hoeft op te staan en dat je de rest van de dag naar wens kunt in vullen. Houd je fijn tijd over voor een strand- of boswandeling of om eindelijk eens die serie op Netflix af te kijken. Ideaal!

Paasbrunch recepten

Alles over deze lekkere paasbrunch recepten

1. Een paasbrood mag eigenlijk niet ontbreken bij de paasbrunch. Waarom probeer je dit jaar niet dit mooie gevlochten exemplaar waarin (gekleurde) eieren verstopt zijn?

2. Deze kokosmakroon vogelnestjes zijn zo leuk dat het bijna zonde is om ze op te eten. Gegarandeerd een succes bij de kindjes die aan de paastafel zitten.

3. Nu we het toch over kinderen aan de paastafel hebben… Deze paashaas pannenkoekjes vind ik, behalve erg roze, echt geniaal. Misschien handig om voor Pasen al een keer proef te draaien zodat het niet mis kan gaan op de dag zelf.

4. Sandwiches met zalm kan altijd bij een brunch! Met deze broodtaart zet je iets bijzonders op tafel én kan iedereen zelf bepalen hoe dik hij/zij de sandwich wil hebben.

5. In Engeland zijn hot crossed buns een traditioneel onderdeel van de paasmaaltijd. Ik denk dat ik deze maar eens ga maken dit jaar.

6. Croissants, wie lust ze niet? Met een beetje creatief denken tover je croissantdeeg om tot met eiersalade gevulde ‘wortels’.

7. Scrambled eggs, oftewel roerei, tover je in een handomdraai (met wat uitgebakken spek) om tot een super leuk paashaasje.

8. Een beetje humor toevoegen aan de paasbrunch? Dat lukt prima met deze eieren waarvan het kuikentje op het punt staat tevoorschijn te komen. Het is even wat gepruts met wortelen, maar het resultaat is top.

9. Hoe sluit je een paasbrunch goed af? Met een paasdessert in de vorm van deze eivormige fruitpizza. Een gezonde afsluiter!

Voldoende inspiratie opgedaan met deze paasbrunch recepten? Dan wensen we je vast een gezellige en vooral smakelijke paasbrunch!

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *