Rokjesdag! Tijd voor blote (en gladde) benen

Door  |  0 reacties

Nu de temperaturen deze week her en der rond de 20 graden uitkomen, kriebelt het om rokjes uit de kast te trekken. Dat heeft echter ook een nadeel; waar je in de winter nog wegkomt met je benen een keer niet of minder scheren, lukt dat de komende maanden niet meer. Gladde benen is het motto als je rokjes wilt dragen!

Een dag heeft maar 24 uur en – vast heel herkenbaar – dat zijn er elke dag toch echt een paar tekort. En als je dan toch ‘maar’ 24 uur te besteden hebt, is tijd besteden aan scheren wel het laatste wat je wilt. En toch doe je het als vrouw keer op keer. Of toch niet…. webshop van Philips brengt oplossing!

Wat is de Philips Lumea?

Philips LumeaScheren? Effectief, maar het keert teveel terug! Harsen? Au. En dat eens in de zes weken. Ook epileren is allesbehalve een fijn gevoel. Laseren? Kostbaar!

En dan is daar de Philips Lumea, een apparaatje dat je weliswaar nog ruim € 300,- kost, maar toch echt goedkoper is dan laseren, minder pijn doet dan harsen en die haartjes wel voorgoed laat verdwijnen.

Wat dit apparaatje doet? Het maakt gebruik van licht. Philips Lumea stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortel. Hierdoor laat de haarwortel los en dat voorkomt op lange termijn dat haartjes terugkomen. Door deze behandeling te herhalen, blijft jouw huid altijd zacht en glad. Eigenlijk een soort thuis-laseren dus.

Hoe effectief is het echt?

Er is klinisch onderzoek gedaan naar het effect van Philips Lumea en de cijfers zijn fantastisch voor vrouwen die een hekel hebben aan begroeiing. De haarvermindering is al aanzienlijk na slechts vier tweewekelijkse behandelingen. Zo ben je voor de zomer al een heel eind in het proces naar zo min mogelijk haar!

En niet alleen met je benen voor die leuke zomerrokjes; je kunt het apparaat ook veilig gebruiken voor o.a. oksels en bikinilijn.

Goed om te weten!

  • Het apparaat is draadloos en eenvoudig met de bijgeleverde adapter op te laden.
  • Het werkt bij donkerblond, zwart en bruin haar. Omdat het o.b.v. licht is, heeft het geen effect op lichtblond, wit en grijs haar. Ook als je een donkere huid hebt, is de Philips Lumea niet geschikt.
  • Er zijn vijf standen, waardoor je deze bijvoorbeeld ook eenvoudig kunt gebruiken bij een gevoelige huid.
  • Voor grote huidoppervlaktes, zoals benen, wordt een speciaal opzetstuk bijgeleverd. Scheelt een hoop extra tijd, want dat was net wat je wilde winnen, was het niet?

Enthousiast geworden? Je bestelt de Philips Lumea in de webshop van Philips. En terwijl jij dat doet, gaan wij vast op zoek naar de leukste rokjes voor deze zomer. Stay tuned!

Reacties

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Like & Love (it!)? Bekijk alle mogelijkheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *