Verzamel jouw briljante ideeën

Door  |  1 reactie

Het overvalt me minimaal 1x per week: zo’n lampje in mijn hoofd dat gaat branden bij briljante ideeën.

Oké, dat klinkt opschepperig. Want wie zegt dat het echt briljant is? Wanneer is een idee briljant en wat is überhaupt de definitie van briljant? Laat ik het dan houden op creatieve ingevingen.

Creatieve ingevingen heb ik namelijk vaker dan dat ik dat idee ook echt kan uitvoeren. Soms zou ik willen dat er 48 uur in een dag zaten. Of dat ik mijn ideeën te koop aan kan bieden.

Briljante ideeën notitieblok

Voor nu sla ik al mijn ideeën op. In mijn hoofd, in Popplet en sinds afgelopen week in dit geweldige Briljante Ideeën Notitieblok, dat er om schreeuwde door mij gekocht te worden.

Ook dit geweldige notitieblok hebben voor jouw creatieve uitspattingen en briljante ideeën? Je koopt hem voor $ 8.- op Urbanoutfitters.com. En heb je echt veel ideeën schaf er dan meteen twee aan voor slechts $ 12.-

Bestel dit notitieblok >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. xx_Patries_xx

    17 augustus 2013 at 13:18

    love it 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *