Wunderlist

Door  |  0 reacties

Je hebt er vast ook wel eens last van: vergeetachtigheid. Je wilde iets kopen, maar wat was het ook alweer? En die ene film die een vriendin je had aangeraden? De songtekst die je op de radio had gehoord? Vergeet nooit meer iets met de app Wunderlist.

Een overzichtelijk uiterlijk en alsnog veel functies, dat is wat Wunderlist te bieden heeft. Wanneer je de app installeert, staan de belangrijkste categorieën al in de zijbalk die verschijnt wanneer je je vinger over het scherm schuift: privé, werk, winkelen, te kijken films, verlanglijst en muziek. Een nieuwe categorie toevoegen is zo gebeurd, maar je moet wel even weten dat je daarvoor op entertoets moet klikken. Anders kan het zijn dat je, net als wij, tien minuten aan het prutsen bent.

Onthouden met Wunderlist

Binnen de categorieën kun je (ook met de enter-knop!) nieuwe items toevoegen. Die film die je nog moest kijken dus, een boodschappenlijstje, of dat je een nieuwe broek moet kopen. Ook afspraken kunnen worden ingevoerd, want aan de items op je lijst kan je een datum toevoegen en een alarm instellen. Verder kan je subtaken aanmaken en nog extra notities bij je taken schrijven. Ook handig: je kunt je Wunderlist-lijstjes ook openen op je computer! Zo heb je ze altijd bij de hand.

En wat kost dat?

De app is gratis te downloaden in de Playstore.  Er is echter ook een betaalde versie, met meer opties. Zo kun je in de gratis versie niet de mooiste achtergronden gebruiken en je kunt geen bestanden toevoegen aan je te taken. Ondanks dat bevalt de gratis versie erg goed en gebruiken we hem met plezier.

Download Wunderlist in de Playstore >>

P.S. Via onze Facebook-pagina kregen we de vraag of we ook wel eens Android-apps recenseerden. Bij deze dus. Maar Wunderlist is er ook voor de iPhone, al kan het zijn dat hij dan net anders werkt.

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *