De mannenmaker

Door  |  0 reacties

Van die stille jongens in de trein, waarvan je weet dat ze nooit een vrouw zullen aanspreken. Dit zijn de projecten van ‘mannenmaker’ Anna, de hoofdrolspeelster in het nieuwste boek van Petra Kruijt.

Petra Kruijt timmert hard aan de werk om Neerlands best verkochte chicklit-schrijfster te worden. De Mannenmaker is haar vijfde boek in vier jaar tijd en is net als alle andere boeken lekker weg te lezen. In de trein, of bij een beetje goed weer op het strand.

Het verhaal van ‘De Mannenmaker’

Anna was nog maar een tiener toen haar levenspassie begon. Ze had een relatie met de knapste jongen van de school, maar verliet hem voor de nerd van de klas. Met maar één doel: echte mannen maken van de nerds.

Mannenmaker Petra KruijtElk half jaar heeft ze een nieuw project: Anna pikt een man op op gamebeurzen of in treinen, maar zeker niet op het werk. Deze man, die vaak moeite heeft met vrouwen aanspreken en zich ook niet volgens de laatste mode kleed, tovert ze in een half jaar om tot een nieuwe, verbeterde versie van zichzelf.

Haar baan in de marketing is puur om haar hypotheek te betalen, dit is haar levensdoel: stylist zijn voor hopeloze gevallen. Relaties heeft ze voor max. een half jaar en dan laat ze haar projecten – ook als ze stiekem best leuk zijn – weer gaan, de wijde wereld in én klaar voor een nieuwe vrouw.

Al meer dan twintig mannen toverde ze om, Freek was haar laatste project en het is tijd voor een nieuwe. Maar ze kan hem niet vinden. Is de vijver leeg, wordt ze te kritisch of is ze zelf stiekem aan liefde toe? En vooral: heeft ze deze mannen uiteindelijk echt omgetoverd?

Wat wij vonden van ‘De Mannenmaker’

  • In één adem uit te lezen: in de tuin of op het strand, of zelfs in de trein
  • Mag er een film van komen? Dat lijkt ons best hilarisch!
  • Zonder veel te verklappen van de afloop: Petra zette ons regelmatig op het verkeerde been
  • Gewoon kopen!

Schrijfster Petra over ‘De Mannenmaker’

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *