Één woord per dag

Door  |  1 reactie

Ken je One Line a Day nog? Dat boek dat standaard op ons nachtkastje ligt en waar we regelmatig reclame voor maken omdat hij zo leuk is. Het blijkt nog veel simpeler te kunnen: One Word a Day.

Omdat één simpel woord soms veel krachtiger kan zijn dan lange verhalen. Dat moet het motto geweest zijn van de makers van One Word a Day. En misschien ook omdat we door media als Twitter steeds meer leren kort en krachtig te zijn.

Oké, geen 140 tekens in dit geval. Elke pagina bevat slechts ruimte voor één woord. Één woord die jouw dag totaal moet beschrijven. Dat is nog best een uitdaging. ‘Ik ben verliefd’ mag dus al niet en ‘Stom werk’ ook niet. Ja, dit unieke dagboek vraagt wat van je creativiteit en dat is waarom wij nu (ook) al fan zijn van One Word a Day.

Voor slechts € 13,95 koop je dit meest bondige dagboek. Ook leuk als cadeautje!

Bestel One Word a Day op Papermier.be >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Anne

    27 september 2013 at 15:04

    Dat is een leuk cadeautje ja! Lijkt me best een uitdaging ook om een dag in een woord te vangen. Volgens mij maakt het je best creatief 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *