Timecapsule: herinneringen veilig bewaard

Door  |  0 reacties

We staan er veel te weinig bij stil: al de goede momenten in het leven. We vergeten ze ook snel weer, of vergeten zelfs een foto te maken. De Timecapsule helpt je daarom je herinnering te bewaren.

Timecapsule: waar komt het vandaan?

Hoewel deze Timecapsule bedacht is door Anouk van El komt het idee eigenlijk van Andy Warhol. Tijdens zijn leven vulde hij elke maand een verhuisdoos met spullen die wat over hem vertelden. Hij liet deze verzegeld en op datum opslaan. Na zijn dood werden de 612 (!) dozen teruggevonden. Er volgde een reizende tentoonstelling over de hele wereld en het fenomeen Timecapsule was geboren.

Timecapsule anno 2013

De Timecapsule is een handige ‘doos’ waarin je al je herinneringen kunt bewaren. Hij wordt geleverd met een hoop extra’s om je op weg te helpen jouw herinneringen goed te documenteren. Zo krijg je een boekje, waar je alle foto’s in kunt plakken. En washi tape, labels, stickers en inpakpapier om alles extra op te vrolijken. Ook zit er een handleiding bij waar veel tips en voorbeelden instaan, handig ter inspiratie.

Klaar, en dan?

Zodra je de Timecapsule helemaal heb gevuld, maak je hem dicht met de bijgeleverde sealing strip. Daarna zal hij lang gesloten blijven, tot de aangegeven datum. En op die aangegeven datum zul je dus stiekem in de tijd gaan reizen. Hoe verder deze tijd weg is, hoe spannender deze tijdreis zal zijn. Want die ene foto ben je dan waarschijnlijk allang weer vergeten…

Wij roepen de Timecapsule uit tot hét cadeau van 2013. Ideaal als kraamcadeau, voor een huwelijk of gewoon omdat hij te leuk is om niet te kopen. De Timecapsule kost € 34,95, maar is eigenlijk van onschatbare waarde.

Bestel de Timecapsule op Bijzondermooi.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *