Teken je humeur: Face a Day dagboek

Door  |  0 reacties

Zoek jij nog een leuk & uitdagend dagboek voor volgend jaar? Het toffe boekje Face a Day laat je elke dag een gezichtje tekenen van jouw humeur! 

Mocht je het nog niet door hebben: we zijn een groot fan van a day boekjes, oftewel boekjes die je elke dag iets laten doen. Zo vertelden we al eens over One Word a Day en One Line a Day, waarin je respectievelijk een woord en een zin moet schrijven over je dag. Ben jij echter meer beeldgericht? Dan is er nu speciaal voor jou Face a Day.

Hoe werkt Face a Day?

Het idee achter Face a Day is heel simpel. Op elke pagina staat een grote, gekleurde cirkel. Er is een cirkel voor elke dag van het jaar. Het is de bedoeling dat je in elke cirkel een gezichtje tekent dat jouw humeur van die dag weergeeft.

Heb je een drukke dag gehad en ging alles mis? Teken dan een boos of gefrustreerd gezichtje. Had je juist een hele fijne lazy sunday? Zorg dat het poppetje er relaxt uitziet. Wees creatief! Zelfs met alleen een rondje kun je veel leuke dingen doen.

Face a Day als jaardagboek

Doordat de cirkels allemaal op een hele pagina staan, kun je aan het eind van het jaar Face a Day gebruiken als flipboek. Blader er doorheen en zie hoe je humeur door het jaar heen is veranderd, als een soort kleine video.

Ook tof: bij elke cirkel staat een overzicht waarbij je allerlei dingen over die dag kunt invullen. Wat je hebt gegeten en wat voor weer het was bijvoorbeeld, en ook wat er leuk en minder leuk was aan die dag. Dat maakt het erg geschikt als simpel, maar tof jaardagboek!

Titel: Face-a-day journal
Uitgever: Random House USA inc.
Prijs: € 13,49

Bekijk op bol.com

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *