Lonenote: anonieme foto-app

Door  |  0 reacties

Nee, foto-apps kun je niet genoeg hebben. Punt. En dus hebben we een wel heel originele voor je: de anonieme foto-app Lonenote.

Hoe Lonenote werkt? Heel simpel! Feitelijk is het een uitgeklede filter-app: je hebt geen filters om je foto’s op te pimpen en je hebt ook geen social media-account nodig om je aan te melden. Sterker nog: je hebt geen account.

Je maakt je foto, zet er een handgeschreven tekst over (bijvoorbeeld over die ene guilty pleasure, waar je je vrienden echt niet via Instagram mee kennis wilt laten maken) en upload hem naar de server van Lonenote.

Staat je foto eenmaal online dan kunnen andere Lonenoters een hartje geven of reageren. Anoniem natuurlijk, want ook hiervoor heb je geen account nodig.

Soms is simpel zoooo leuk!

Download Lonenote in de iTunes App Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *