USfoodz: Amerikaanse lekkernijen op je deurmat

Door  |  11 reacties

Ben je wel eens in een Amerikaanse supermarkt geweest? Rijen vol kleurrijke, drukke dozen met de meest fascinerende levensmiddelen. Lekkernijen die je in Nederland niet kunt krijgen. Of toch wel?

In 2007 reisde ik voor het eerst af naar Amerika: New York. Gegrepen door het Amerika-virus plande ik in 2009 een rondreis naar de westkust en het binnenland. In 2011 volgde Florida.

Ik wil niet zeggen dat de bezoekjes aan de supermarkten de hoogtepunten van mijn vakanties waren, maar ze waren wel een ware ontdekkingstocht. Zoveel fascinerende verpakkingen, aparte levensmiddelen en de meest geweldige koekjes. Waar ik uiteraard niet uit kon kiezen.

Ik probeerde tig verpakkingen chips, koekjes en snoepjes tijdens mijn vakanties. En als ik dan eenmaal mijn favoriet had gevonden, was het tijd om naar huis te gaan. Er gingen nog een paar verpakkingen mee in de koffer, zodat ik niet teveel heimwee zou krijgen. Maar ook die raakten op… Heimwee!

Dé oplossing: USfoodz

Maar nu is daar USfoodz. Met de komst van deze Nederlandse webshop hoef je – als je bovenstaand verhaal herkent – niet direct een enkeltje terug te boeken. Want hier bestel je al je favoriete Amerikaanse producten.

Van de mierzoete (maar oh zo lekkere) Wonka-snoepjes tot JIF-chocoladepasta. Van de zalige A1 barbecuemarinades (we kijken al uit naar de zomer!) tot 7UP saus (ja echt!). Van Coca Cola Vanilla tot Oreo Watermeloen. Van Fanta Strawberry (waarom heb ik dat nog nooit geproefd?) tot de lekkerste marshmallows.

Zelf shoppen? Ga naar USfoodz.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

11 reacties

  1. Kim

    17 december 2013 at 12:56

    Een van de Betty Crocker bakingredienten, bakken vind ik het leukste wat er is. Wordt wel nog heel moeilijk kiezen, maar ga zeker voor gebak dat ik nog niet ken.

  2. Anita H.

    21 december 2013 at 15:38

    Hershey’s Special Dark gaat in ieder geval in het “virtuele mandje” (ik heb gelezen dat die erg lekker is) en pindakaas (gewoon heel benieuwd). En verder weet ik het eigenlijk nog niet. Zoveel interessante producten. Eerst maar eens zien of ik win…

  3. Ling

    4 januari 2014 at 12:27

    Na het lezen van dit verhaal heb ik heimwee naar Amerika. Daar kon ik uren lang rondsnuffelen in de megasupermarkten zoals Wall Mart. Echt fantastisch! Ik wil graag een Reese’s Peanut Butter Cups kopen.

  4. ro

    4 januari 2014 at 14:39

    ik zou onbekende dingen er mee kopen, lijkt me leuk, spannend en verrassend lekker! 🙂

  5. Tahlia

    4 januari 2014 at 17:08

    Ik ben dol op Amerikaans snoep. Ik ben een echte zoetekauw. Ik zou allerlei dingen kopen die ik nog nooit heb geproefd. Bijvoorbeeld: de originele Twinkies, IceBreakers, Mike & Ike, 100 Grand Bar, Cheetos Crunchy…of frisdrank: Arizona, Hawaiian Punch en Sunkist Orange. Ik zou het dan delen met mijn broer en zus. 😀

  6. Petra Kr

    4 januari 2014 at 20:10

    ik ben een klein zoetliefhebstertje wat eigenlijk al heel lang zichzelf gegund heeft om om zich te vergrijpen aan een heleboel chocolade of artikelen met chocolade..en ik zou beginnen met een heerlijke verpakking vol met Kellogs poptarts

  7. Lisanne

    5 januari 2014 at 15:23

    Ik ben echt dol op hetzelfde als jou, allemaal smaken etc. in andere landen proberen die je niet kent. Ik ben echt dol op Amerika, echt mijn favo place to be! Maar ik mis ook veel verschillende smaken en snoepjes die hier nergens te vinden zijn. Ik snak naar sommige dingen echt en misschien dat ze die daar wel hebben dat zou lekkar lekkar zijn, smullen 🙂

  8. Anneliese de Waal

    5 januari 2014 at 16:42

    Heerlijk, ziet er erg lekker uit, ik zou vooral de Oreo met de smaak watermeloen graag willen proberen, lijk me erg lekker, alle artikelen op de foto zien er erg lekker uit.

  9. Suzanne Blom

    6 januari 2014 at 12:07

    Overduidelijk: als ik zou winnen zou ik Oreo kopen. Niet die ze hier NL ook verkopen, maar alle andere smaken! Oh jammie, ga nu al watertanden!

  10. Clau-dya

    6 januari 2014 at 19:08

    Ik zou iets kiezen dat ik nog totaal nieter ken, puur uit nieuwsgierigheid!

  11. Kokkie1

    7 januari 2014 at 16:41

    Ik zou chocolade uitzoeken omdat je in Amerika veel meer keus is smaken hebt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *