Mijn Moment: ontroerende verhalen over 2013

Door  |  0 reacties

Wat is jouw moment van 2013? En waarom? Deze vraag stelde Punkmedia aan diverse Nederlanders. Een unieke verzameling van persoonlijke verhalen op Mijnmoment.com.

Mijn Moment werd in 2003 in het leven geroepen door journalist, fotograaf en videomaker Jan Winkeldermaat. Maar wat is het precies?

Wat is Mijn Moment?

Sinds 2003 vraag ik mijn netwerk hun meest dierbare, belangrijkste, mooiste, meest aangrijpende of karakteristieke moment van het afgelopen jaar vast te leggen in een verhaal van maximaal 500 woorden. Vaak heb ik deze mensen zelf ooit gefotografeerd, maar als dat niet zo is gebruik ik bij de verhalen foto’s van andere fotografen (met credit en link). In het begin deden rond de 20 personen mee, in 2009 waren het er al 69 en in 2012 was dat aantal verdubbeld. – Jan Winkeldermaat

Vanaf tweede kerstdag tot oudjaarsdag wordt elk uur, en vandaag zelfs elk half uur door overweldigend enthousiasme en veel inzendingen, een nieuw verhaal ‘de wereld ingeslingerd’. Letterlijk ingeslingerd, want de vele retweets komen veelvoudig in je tijdlijn op Twitter voorbij, uiteraard onder vermelding van #mijnmoment.

Uiteraard zijn de verhalen ook in 2014 nog terug te lezen. Maar neem er vandaag een uurtje voor, de tranen zullen soms ongetwijfeld in je ogen staan. En je zal plaatsvervangend trots zijn op sommige schrijvers. Wij kijken al uit naar eind 2014!

Ga naar MijnMoment.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *