Xmas wrapping! 9x gratis kerst cadeaulabels

Door  |  1 reactie

Het leukste aan kerstcadeautjes geven? Inpakken! Met mooi kerstpapier & toffe kerst cadeaulabels. Die laatste hoef je niet te kopen overigens. Een klein rondje Googlen maakten dat wij heel veel gratis kerst cadeaulabels vonden. En de mooiste zetten we voor je op een rij!

Sinds enkele jaren is stationery een waar begrip, en onwijs populair. Stationery is kortgezegd een verzamelwoord voor schrijf- en papierwaren, en dus ook inpakpapier, masking tape en cadeaulabels. Die laatste kun je aanschaffen in één van de vele stationery webshops (check onze favorieten) of downloaden. Want er zijn zat vormgevers die hun ontwerpen gratis aanbieden via het wereldwijde web. Het enige dat je hoeft te doen is hun ontwerp te downloaden en je printer aan te slingeren.

Ook voor kerst vind je veel gratis cadeaulabels. Dat bewijst onze Google-zoektocht naar ‘gratis kerst cadeaulabels’. Kijk je mee naar onze favorieten?

Gratis kerst cadeaulabels

Alles over deze gratis kerst cadeaulabels

1. Retro, simpel & kleurrijk: deze kerst cadeaulabels zijn multi-inzetbaar.

2. Instant happiness, deze kleurrijke cadeaulabels voor kinderen, die wij zelf ook maar al te graag op onze cadeautjes zien overigens.

3. 100% kerst: deze eenvoudige, maar strakke rood/witte kerst cadeaulabels.

4. De meeste kerst cadeaulabels zijn gemaakt om op dik papier te printen en vervolgens met een lintje aan je cadeau te bevestigen. Deze vrolijke kerst cadeaulabels print je op stickerpapier. Bespaart een hoop tijd kunnen we je vertellen!

5. Worldlabel biedt heel veel gratis downloads aan, waaronder cadeaulabels voor elke gelegenheid (niet alleen kerst, maar bijvoorbeeld ook Valentijn). Dit zijn onze favoriete cadeaulabels van hun website.

6. De favoriete kleur van redacteur Annemarie. Cadeautjes naar haar worden dan ook zeker voorzien van deze mintgroene kerstcadeau labels.

7. Skip de rendieren, sneeuwpoppen & de kerstman zelf: uiltjes kunnen ook prima met kerst!

8. We gebruikten ze vorig jaar al, en ook nu weer: de gratis kerst cadeaulabels van Lemon Squeeze. Onze favoriet? Do not open untill Christmas.

9. Deze serie zwarte kerst teksten (download ze hier gratis) zijn het mooist op natuurpapier. Naast No Peek vind je in deze serie ook andere teksten, zoals kerst cadeaulabels met Joy to the world, Merry Christmas & Shanty Chic.

Op zoek naar meer gratis kerst cadeaulabels of andere inpakideeën, bekijk het Xmas wrapping board op Pinterest.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Sarah

    29 november 2014 at 18:23

    Ah, die van nummer 5 zijn mijn favoriet. Zo leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *