High tea + picknick = high tea picknick

Door  |  2 reacties

Een high tea is altijd lekker. En picknicken ook. Dus waarom niet deze twee combineren? Een high tea mee naar het strand, bos of de speeltuin en dan lekker alles op een kleed uitstallen. Wat je dan meeneemt? Wij hebben wel wat suggesties…

In deze tijd van het jaar is het fijn om lekker vaak buiten te zijn. En als je daar dan extra (lang) van wilt genieten kun je er maar beter voor zorgen dat je voldoende lekkers meeneemt zodat je niet acuut naar huis moet om te koken/eten. Van onderstaande high tea picknick recepten kunnen wij in elk geval geen genoeg krijgen.

High tea picknick recepten

Alles over deze high tea picknick recepten

1. Met deze cheesecake to go scoor je gegarandeerd punten en/of maak je vrienden dus zorg dat je er voldoende meeneemt.

2. Zien deze pakketjes er niet geweldig uit? Wraps met zalmsalade. Die kan vast iedereen waarderen.

3. Zeg je high tea dan zeg je scones. Deze klassieke fragrant orange English scones horen dus zeker bij de high tea picknick.

4. Een sandwich op een stokje? Ja dat kan. Deze variant is zonder brood, maar voeg driehoekjes of vierkantjes brood toe en je hebt letterlijk een sandwich op een stokje.

5. Nog zoiets dat niet mag ontbreken: muffins! Home made blueberry muffins welteverstaan voor de bakkende types onder ons.

6. Italian pressed sandwiches… Dat klinkt niet alleen indrukwekkend maar zo ziet het er ook uit. Smullen!

7. Zomerfruit hoort ook zeker thuis op je kleed tijdens de high tea picknick. En als je het dan op deze manier serveert is het een echte traktatie.

8. We missen nog iets met chocolade……. Opgelost met deze frambozen-brownie-taartjes!

9. En tot slot lemon pie to go. En die hoeft natuurlijk niet per sé tijdens een high tea picknick. Die kan ook best door de week…

Wanneer neem jij je kleedje en mand vol lekkers mee voor een high tea picknick?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

2 reacties

  1. Marijke I easydailyfood

    17 juli 2015 at 09:10

    Altijd zo mooi zulke kleine hapjes. Leuk gekozen!

  2. Vivian

    21 juli 2015 at 18:46

    Oh dit is echt superleuk! Ik ga toevallig morgen picknicken, voor een volgende keer ga ik dit zeker onthouden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *