Life is a picnic

Door  |  1 reactie

Als de eerste zonnestralen tevoorschijn komen, trekken we naar het strand. Of het park. Tijd voor een picknick!

Maar wat neem je mee? Wat eet je? Welke gerechten zijn goed te houden bij een hoge temperatuur, zonder koelkast? Op Life is a picnic vind je niet alleen een webshop met alles wat je maar nodig hebt (retro picknickmanden!), maar ook antwoord op bovenstaande vragen. En: handige checklists!

Surf snel naar Life is a picnic >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Annika

    25 juni 2011 at 16:10

    Krijg spontaan zin om te gaan picknicken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *