Moleskine 1.0 of 2.0?

Door  |  1 reactie

moleskine

Schrijf je het liefst in ouderwetse notitieboekjes als Moleskine, maar ben je tegelijkertijd verknocht aan je iPad? Ruimte tekort in je tas!

Moleskine combineert digitaal met analoog door deze slimme iPad cover. Deze cover voor de iPad heeft het uiterlijk van een klassiek Moleskine boekje maar schijn bedriegt als de iPad tevoorschijn komt! Maar… wel met een old school notitieblok voor als je toch nog 1.0-neigingen krijgt. Handig he? En ook te verkrijgen als iPhone-variant.

Meer weten en/of bestellen >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Anouk

    25 juni 2011 at 20:45

    Hmm… interessant!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *