Day Designer: de ideale agenda

Door  |  4 reacties

Day Designer: een geweldige agenda die je niet alleen helpt om je dagelijkse taken te voltooien, maar je ook laat kijken naar je lange termijn doelen.

We zijn fan van Whitney English sinds we onlangs de Day Designer ontdekten (en ook meteen moesten bestellen!). Whitney English ontwierp deze agenda toen ze op zoek was naar meer balans in haar eigen, drukke leven:

Ik realiseerde me dat veel van ons grote ideeën hebben over waar we heen gaan in het leven, maar dat we feitelijk weinig tijd nemen om te kijken wat we nu echt aan het doen zijn. Of om stil te staan bij de happy moments in ons leven.

Alles waarvan zij dacht dat het nodig had, stopte ze in één jaaragenda. Eentje waarvan je dacht dat deze nog niet bestond en waarvoor je (tot nu!) meerdere notitieboekjes voor in je tas had.

Wat kun je verwachten van de Day Designer?

Dit handige dagboek, in meerdere layouts en kleuren verkrijgbaar, bevat een pagina per dag. Elke pagina bestaat uit drie elementen:

 • Dagelijkse to do’s
 • Een handige dagplanning
 • Top 3 belangrijkste dingen van de dag

Day Designer, agenda van Whitney EnglishEn in die laatste zit hem de grootste clue van deze handige agenda: je wordt er toe gedwongen om na te denken over wat nu echt belangrijk is. Daardoor ga je na denken over je doel en wat je op lange termijn wilt bereiken.

Om het niet al te zakelijk te maken en je het idee te geven dat de agenda je alleen maar aan het werk zet, heeft Whitney nog wat leuke elementen toegevoegd. Zo vind je op elke pagina een inspirerende quote. Ook is er ruimte om aan te geven wat je die dag eet en wat je hebt uitgegeven.

Dankbaarheidslijstje

Gratitude is een groot woord tegenwoordig: overal zie je dankbaarheidslijstjes. En #100happydays, waar we eerder over schreven, is ook een vorm van gratitude. Ook de Day Designer biedt ruimte om stil te staan bij jouw kleine geluksmomentjes; elke dag kun je deze noteren rechtsonder op de pagina.

Meer weten over Day Designer? Bekijk de website van Whitney >>
De Day Designer bestellen voor 2015? Dat kan eenvoudig via Etsy >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

4 reacties

 1. Marissa

  26 september 2014 at 11:38

  Heel erg leuk!! En mooie website!
  x

 2. Wieneke

  26 september 2014 at 18:07

  oh die is echt leuk!

 3. Eilish

  27 september 2014 at 14:41

  Heel erg gaaf!

 4. Lotta

  14 augustus 2016 at 17:15

  Geweldige agenda, zelf afgelopen jaar ook gebruikt! Ik had hem toen uit Amerika meegenomen (target), wil er nu weer een maar geen idee waar/hoe ik hem in Nederland kan krijgen… Kan iemand mij helpen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *