Zelf plukken

Door  |  0 reacties

Bespaar jezelf de kosten van een dure bloemist en ga zelf bloemen plukken. Voordeliger én veel leuker!

Bij de Zomerbloemenpluktuin in Nes aan de Amstel kun je de hele zomer zelf je boeketten plukken. Je mag je helemaal uitleven in de vele bloemenvelden die je hier vindt.

Heb je moeite met een mooi bosje samenstellen? Je kunt er speciale workshops boeken om de kneepjes van het bloemschikvak te leren. En ben je hongerig na struinen door de bloemenvelden. Schuif dan aan bij de bloemenbrunch. Ook leuk: kinderfeestjes tussen de bloemen.

Toegang tot de Zomerbloemenpluktuin is trouwens gratis. Je betaalt alleen voor het boeket als je weggaat (en dat is echt een stuk minder dan bij de bloemist!) of gebruik maakt van een workshop of een van de andere faciliteiten.

Kijk op de website van de Zomerbloemenpluktuin >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *