Foodies in de dop

Door  |  0 reacties

kinderkeuken

Wil jouw kleine keukenprins(es) ook zo graag meehelpen in de keuken? Met dit fornuisje kan dat overal.

Jong geleerd, is oud gedaan. Als je je kind van jongs af aan lekker laat meehelpen in de keuken is de kans groot dat ze het op latere leeftijd ook echt leuk vinden om te koken. Maar ja, je peuter laat je nog niet in de echte potten en pannen roeren tijdens het eten koken.

Geef ze dit mooie Cocorico fornuisje van gerecycled karton cadeau en ze hebben een eigen kinderkeuken. Het is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of twee en is makkelijk te verplaatsen. Zo kan je kleine keukenprins(es) waar hij maar wil een vijfsterren maaltijd voor je koken.

Ga snel naar Bijzonder Mooi >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *