Wijnbar aan zee

Door  |  0 reacties

Houten banken, schommelstoelen en gekleurde picknicktafels. Vertoef een avond in deze omgeving en je hebt een vakantiegevoel.

Een van de hotspots van deze zomer: Wijnbar aan Zee. Een unieke strandtent, of eigenlijk wijnbar, op het strand van Zandvoort. Niet alleen uniek door de inrichting, die je echt het gevoel geeft dat je in Zuid-Amerika zit, maar ook doordat je hier geen slechte rosé in een klein limonadeglaasje geschonken krijgt. En: je kunt er echte wijnproeverijen houden, met je voeten in het zand!

Meer informatie over Wijnbar aan Zee >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *