Hippe lunchbox

Door  |  1 reactie

Kromme, gele bananenboxen in, om beurse plekken te voorkomen. Ken je ze nog?

Enkele jaren geleden waren ze in bij het Nederlands publiek. Vast om dat ze handig waren, en niet omdat je er nu zo hip mee was. Hip ben je wel met deze sandwich lunchbox. We kenden natuurlijk al enige tijd de plastic, eenkleurige boxen in de vorm van een boterham. Deze stalen lunchbox is net wat steviger en zeker creatiever. Je zou er haast honger van krijgen!

Bestel de lunchbox op Papersource.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. henk

    3 oktober 2011 at 10:15

    net zo vet, hoe duur is die 😀 ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *