Mmmmmmmmmmm’s

Door  |  0 reacties

Denk ze weg, die blauwe, gele en rode M&M’s. Die kennen we nu wel. Ga voor paars, fuchsia of allicht anijsgroen.

Op My M&M’s heb je niet alleen de keuze uit 15 kleuren M&M’s je kunt ze ook nog voorzien van eigen tekst. Weg met de M & M, welkom aan de initialen van jou en je geliefde. Of jullie trouwdatum. Of roze M&M’s met de naam van je pasgeboren dochtertje (als ze niet een te lange naam heeft). Zakelijk gezien: kom goed voor de dag met en origineel relatiegeschenk em laat jouw logo op de M&M’s drukken.

Kijk op Mymms.nl voor alle mogelijkheden >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *