Zakgeld-handboek

Door  |  0 reacties

Geen richtlijn over hoeveel geld je je kind moet geven, maar een speelse manier om kinderen te laten beseffen wat zakgeld is.

Hoewel het NIBUD aangeeft dat kinderen vanaf zes jaar oud genoeg zijn om met zakgeld om te kunnen gaan, verschilt dat natuurlijk per kind. Dit boek helpt jouw kind om te snappen wat het fenomoon zakgeld inhoudt. Het boek bevat onder meer een zakgeldcontract, waarin de kinderen kunnen noteren hoeveel zakgeld ze krijgen en wanneer. Er is ruimte voor verlanglijstjes,zodat ze leren sparen voor dat wat ze het liefst willen. En er zijn informatieve pagina’s over muntgeld en bankbiljetten.

Nog even en je kind is bankdirecteur!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *